Καρπετόπουλος: «Το ματς γίνεται στο ΣΕΦ κι όχι στα δύο Αοράκια, όπου ο Ολυμπιακός δε χάνει ποτέ»

Καρπετόπουλος: «Και η Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός έκαναν τα ίδια πράγματα!»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» το επερχόμενο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» το επερχόμενο παιχνίδι (14/03, 19:45) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Μία ολόκληρη μέρα πριν γίνει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την Euroleague, νιώθεις ότι όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το παιχνίδι και τίποτα άλλο. Μέχρι και ο πρωθυπουργός χθες μιλώντας στην τηλεόραση σε αυτό αναφέρθηκε… Ο Ολυμπιακός κέρδισε το παιχνίδι του Κυπέλλου με τους ψηλούς του, αλλά αν ο Γουόκαπ λείπει, δεν θα είναι απλό να βρεθεί κάποιος να τους ταΐσει και αυτό το είδαμε με την Βίρτους που και ο Ράιτ και ο Φαλ αλλά και ο Πετρούσεφ δεν τροφοδοτήθηκαν όσο σωστά έπρεπε παρά τα κέφια τους. Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως διανύει περίοδο φόρμας και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κερδίζει ακόμα και όταν δεν περνά τους 75 πόντους, πράγμα που δείχνει πόσο καλά δουλεύει η άμυνά του. Η οποία σίγουρα θα του χρειαστεί.

Στον Παναθηναϊκό από την άλλη θα χρειαστούν πολλά περισσότερα σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου που έχασε. Θα χρειαστεί ο Σλούκας που μέχρι τώρα δεν ήταν απόλυτα υγιής σε κανένα από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ο Ναν, τον οποίο στον τελικό του Κυπέλλου η άμυνα του Ολυμπιακού περιόρισε πάρα πολύ. Και θα χρειαστούν σίγουρα οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις από Γκριγκόνις και Γκραντ γιατί είναι οι δύο που παίζουν περισσότερο… Δεν θα δούμε το επιθετικό ρεσιτάλ που είδαμε στο τελευταίο ματς των δύο στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα μοιάζει περισσότερο με τον τελικό κυπέλλου. Αλλά δεν γίνεται στα δύο Αοράκια όπου ο ολυμπιακός δεν χάνει ποτέ: θα γίνει στο ΣΕΦ. Όπου συχνά ο ΠΑΟ κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και ο Ολυμπιακός παιδεύεται να τιθασεύσει το άγχος του παίζοντας μπροστά σε ένα κοινό που περιμένει μονίμως, όχι απλά νίκες αλλά και θαύματα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News