«Μάικ, εσύ στον Παναθηναϊκό, με Αταμάν και Γιαννακόπουλο! Απλά… απίστευτο»

«Μάικ, εσύ στον Παναθηναϊκό, με Αταμάν και Γιαννακόπουλο! Απλά… απίστευτο»

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ πρότεινε στον Μάικ Τζέιμς ποια ομάδα θα είναι ο καλύτερος σταθμός στην καριέρα του μετά τη Μονακό.

Ο Μάικ Τζέιμς το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι free agent και θα μπορέσει να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χωρίς στη μέση να μπει η ομάδα που θα ανήκει και τα θέλω της.

Μάλιστα ο Αμερικανός που πρόσφατα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague αναμένεται να είναι το πιο καυτό μεταγραφικό όνομα μαζί με εκείνα των Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια που επίσης θα μείνουν ελεύθεροι.

Από εκεί και πέρα ο Έρικ ΜακΚόλουμ πρότεινε στον Τζέιμς την καλύτερη επιλογή ομάδας που μπορεί να κάνει και εξήγησε και τους λόγους της άποψης αυτής.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι. Ο Μάικ πρέπει να βρίσκεται στο δικό του. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μέρος αυτο. Ο Ναν είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να είναι το τέλειο κομμάτι στο σύστημά τους. Θα έχει ελευθερία με βάση το παιχνίδι του. Έχουν έναν εξαιρετικό ψηλό, όπως τον Λεσόρ. Το πικ εν ρολ του με τον Λεσόρ είναι κάτι πολύ όμορφο να το βλέπεις.

Μπορεί να παίξει και χωρίς τη μπάλα και αυτό να τον βοηθήσει να σκοράρει περισσότερο, όταν θα παίζει στο 1 ο Σλούκας και ο Γκραντ. Μου αρέσει η ευελιξία που έχουν σε αυτές τις θέσεις. Έχουν ανεβάσει το μπάτζετ, ψάχνουν σταρ και έχουν τη θέληση να επιστρέψουν σητν κορυφή. Ποιον καλύτερο παίκτη να πάρουν. Θέλω να τον δω κάπου που θα έχει ήδη εγκατασταθεί και όχι να φέρει την κουλτούρα νικητή στην ομάδα ή κάποιος που θα βοβθήσει την ομάδα να ανέβει.

Ο Παναθηναϊκός έχει το όνομα, την παράδοση, τον σεβασμό να φτάσει στη διαδρομή αυτή. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει τίτλους, να πετύχει και να βγάζει λεφτά. Ο Παναθηναϊκός πληρώνει λεπτά και ο πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερη επιλογή για να πάρει τον τίτλο και να φτάσει σε αυτή την επιτυχία».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News