Αμφίβολος ο Γουόκαπ για Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ μεν, αλλά...

Ο Τόμας Γουόκαπ παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με το Περιστέρι.

Η συμμετοχή του Τόμας Γουόκαπ στο ματς με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς ο point guard των Πειραιωτών υποβλήθηκε σε θεραπεία μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με το Περιστέρι.

Πιο συγκεκριμένα ο Γουόκαπ είχε υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού την προηγούμενη Δευτέρα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ αυτή την εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ακολούθησαν σήμερα (12/3) ατομικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας το πρόβλημα στο γόνατο και τις μυϊκές ενοχλήσεις, αντίστοιχα. Εκτός δράσης παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News