«Δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν»

Αταμάν: Αποκάλυψη για Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μίλησε στην εκπομπή του sdna, «Magic EuroLeague» για τις αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν σε μια πιθανή απόκτηση του Μάριο Χεζόνια.

Ο Παναθηναϊκός έχει συνδεθεί με το όνομα του Μάριο Χεζόνια τον τελευταίο καιρό, ο οποίος μάλιστα δεν έχει ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Από τη στιγμή όμως που υπάρχει πιθανότητα να έρθει ο Κροάτης forward στο Τριφύλλι, βάση των όσων γράφονται, τα πράγματα στις θέσεις 3-4 περιπλέκονται αρκετά, καθώς υπάρχει… πολυκοσμία!

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη «Magic Euroleague» για το γεγονός ότι ο Λευτέρης Μαντζούκας δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους πράσινους αν έρθει ο Μάριο Χεζόνια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει… πολυκοσμία βάζοντας και Μήτογλου, και Χουάντσο, και Χεζόνια, και Γκριγκόνις, όλα αυτά μαζί, και τον Μαντζούκα που νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πια ότι επειδή δεν έχει ρόλο, δύσκολα θα είναι μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να βρει μια άλλη δουλειά, ως δανεικός πάντα, για να μπορέσει να πάρει και μια εμπειρία παραπάνω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News