«Διπλό» στην Καρδίτσα με πολλαπλούς πρωταγωνιστές ο Παναθηναϊκός AKTOR (vids)

«Διπλό» στην Καρδίτσα με πολλαπλούς πρωταγωνιστές ο Παναθηναϊκός AKTOR (vids)

Σβηστά ο Παναθηναϊκός πέρασε από το κατάμεστο κλειστό της Καρδίτσας (64-87) και διατηρήθηκε στην κορυφή με ασφάλεια από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Μπαλτσερόφσκι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε ισορροπία στο σκορ με τον Γκραντ να ευστοχεί για τρεις και να ισοφαρίζει (9-9).

Με τον ίδιο τρόπο ο Ναν έβαλε μπροστά τους «πράσινους», ενώ στη συνέχεια μοίρασε ασίστ στον Μήτογλου (11-14). Από έξοχη κίνηση του Αμερικανού το Τριφύλλι έφτασε στους 20 πόντους.

Καρδίτσα-Παναθηναϊκός 64-87: Τα highlights πριν το ΣΕΦ

Στη β’ περίοδο ο Παναθηναϊκός με «όπλο» την άμυνά του και τον Λεσόρ (14 πόντους), πήρε διψήφια διαφορά στο φινάλε του ημιχρόνου (32-42).

Και στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να «χτυπάει» με τους ψηλούς Μήτογλου – Μπαλτσερόφσκι. Ο Γκριγκόνις με τρίποντο εκτίναξε τη διαφορά στο +18 (33-51).

Πιο απελευθερωμένος, ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και ολοκλήρωσε το γ’ δεκάλεπτο στο 48-65.

Ο Έργκιν Αταμάν έδωσε ευκαιρίες σε Μαντζούκα, Μπαλτσερόφσκι και Μωραϊτη στο τελευταίο διάστημα του αγώνα. Ο Καλαϊτζάκης με 6 διαδοχικούς πόντους «καθάρισε» για το Τριφύλλι (τρίποντο, κλέψιμο, καλάθι και φάουλ). Το παιχνίδι έληξε 64-87.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 32-42, 48-65, 64-87

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News