Παναθηναϊκός: Η βασική δυσκολία για την απόκτηση του Χεζόνια

Έπαθε πλάκα με το «διπλό» του Εξάστερου ο Χεζόνια! (pic)

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η απόκτηση του Μάριο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι για οικονομικούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεδομένα έχει μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θεωρείται πως διαθέτει από τα πιο βαριά, αν όχι πιο βαρύ, «πορτοφόλι» στην αγορά, δίχως να έχει εξασφαλίσει ακόμη, τα περισσότερα δυνατά έσοδα από το ΟΑΚΑ.

Ο Χεζόνια δείχνει με την στάση του, πως θέλει να επιστρέψει στους «πράσινους», ενώ το συμβόλαιό του στη Ρεάλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Το ζήτημα όσον αφορά, τη μεταγραφή του Κροάτη φόργουορντ δείχνει περισσότερο δομικό. Με τη δεδομένη παραμονή του Γκριγκόνις (υπάρχουν και οι Καλαϊτζάκης – Παπαπέτρου), τα περιθώρια στενεύουν.

Όπως μεταδόθηκε στη Magic Euroleague, το κύριο «εμπόδιο» είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και το μέλλον του Ισπανού ενδεχομένως να καθορίσει και εκείνο του «Σούπερ Μάριο». Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ακόμα στον Χουάντσο, ο οποίος μάλιστα, διαθέτει κλειστό συμβόλαιο με πολύ υψηλές απολαβές.

«Η περίπτωση του Χεζόνια εξαρτάται από του Χουάντσο καθώς ο Γκριγκόνις θα παραμείνει και δεν πιάνει χώρο.

Ο Χουάντσο έχει κλειστό συμβόλαιο οπότε είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει πολυκοσμία.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News