Γκραντ: «Πάμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, πιστεύω στον εαυτό μου»
Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (14/3, 19:45), τα αμυντικά στοιχεία του Παναθηναϊκού και την αυτοπεποίθηση που του δίνει ο Εργκίν Αταμάν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γκραντ στο Eurohoops Show:
“Για εμένα το σημαντικό στοιχείο ήταν η άμυνα. Πιστεύω στον εαυτό μου. Ο κόουτς Αταμάν μου δίνει αυτοπεποίθηση και παίζω το παιχνίδι μου.
Πιστεύω στον εαυτό μου ξανά λέω. Πέρυσι ήμουν στο EuroCup, ξέρω τι μπορώ να κάνω. Με εμπιστεύεται ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Όσον αναφορά την στρατηγική του κόουτς μας, είναι να παίζουμε πολύ πικ εντ ρολ.
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά. Είναι πολύ καλός. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι στο ΣΕΦ.
Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και για τους δύο. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξουμε απ’ το ξεκίνημα δυνατά. Θα πάμε να πάρουμε τη νίκη”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο «χάρτης» του Conference - Ημερομηνίες, κληρώσεις, παιχνίδια
- Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου-Βλαχοδήμου, τι συζήτησαν»
- Ποια ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού που αρνήθηκε ο Κόντης
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο πρώην πράσινος που κερδίζει έδαφος ενόψει καλοκαιριού
- Ένας λάθος και... αποκλείστηκε! Πώς πάει ομίλους ο Παναθηναϊκός