Παναθηναϊκός: Καμπανάκια από Αταμάν - Ύπουλη η Βιλερμπάν

Αταμάν: «Δύσκολο κίνητρο μετά τη Μαδρίτη» - Οι ατάκες μετά τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague σ’ ένα πονηρό ματς, το οποίο θέλει τεράστια προσοχή.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ σ’ ένα «must-win» παιχνίδι όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο θέλει να έχει στο τέλος της regular season.

Η Βιλερμπάν μπορεί να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και να φαίνεται ακίνδυνη, όμως αν ο αντίπαλός της δε δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα, τότε εύκολα μπορεί να την πατήσει και να βρεθεί προ εκπλήξεως.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για χαλαρότητα που διακρίνει στους παίκτες του, προκειμένου να τους περάσει το μήνυμα ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για 40′ προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να μην πετάξουν στα σκουπίδια το τεράστιο διπλό στη Μαδρίτη.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Βιλερμπάν δεν έχει κάτι να χάσει και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έκανε τη ζημιά στην Αρμάνι. Πάντως οι απώλειες των Λι και Σκοτ από το σημερινό ματς είναι κομβικές και μπορεί να παίξουν μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News