Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (8/3)

Euroleague: Πράσινη εκπροσώπηση στο top-10 των ασίστ (vid)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague (8/3, 21.15).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague (8/3, 21.15). Έτοιμος για άλλη μία νίκη που θα φέρει ακόμα πιο κοντά το πλεονέκτημα έδρας είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει σε άλλο ένα ματς στο ΟΑΚΑ τον κόσμο του.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε πάταγο, καθώς το 86-97 στη Μαδρίτη απέναντι στην πρωτοπόρο και πανίσχυρη Ρεάλ ακούστηκε με κρότο σε όλη την μπασκετική Ευρώπη κι έδειξε πόσο ψηλά είναι το ταβάνι της ομάδας όταν πιάνει το… πικ της απόδοσής της.

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 21:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (8/3)

Στη media day του «τριφυλλιού», ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, στάθηκε στην επικινδυνότητα που κρύβει το ματς με τους Γάλλους, ενώ παράλληλα, τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όταν και όπως του ζητηθεί από τον Εργκίν Αταμάν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όπως είπε ο κόουτς η Βιλερμπάν έρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που την κάνει πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε προβλήματα».

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση: «Είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Όπως μου ζητήσει ο προπονητής. Και να κάνω ότι μου πει».

Αν στα αποδυτήρια σκέφτονται το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε όλη τη σεζόν για να είμαστε εδώ που είμαστε. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και θα πάμε βήμα-βήμα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News