Aπαγορεύσεις στις μετακινήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού!

Θύρα 13

Απαγορεύσεις στις μετακινήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού όσον αφορά στο μπάσκετ για το ματς στην Καρδίτσα αλλά και για το Final 4 του γυναικείου βόλεϊ.

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού τόσο στην Καρδίτσα για τον αγώνα των πράσινων για την Basket League όσο και για το Final 4 του βόλεϊ Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α: Την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων και μεμονωμένων φιλάθλων καθώς και διάθεσης εισιτηρίων των ομάδων ΑΡΗΣ, ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΣΦΠ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., για τους αγώνες του FINAL 4 Κυπέλλου Ελλάδας Πετοσφαίρισης Γυναικών, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Παρασκευή 08.03.2024 καιτην Κυριακή 10.03.2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» στο Λουτράκι Κορινθίας, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

Β: Την απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ομάδας Κ.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 20ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Κ.Α.Ε. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ– Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθείτην Κυριακή 10-03-2024 και ώρα 17:15, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News