Ο Ταβάρες μίλησε για το μέλλον του - Ποια ομάδα «έδειξε»

Βόμβα από την Ισπανία: «Πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Έντι Ταβάρες»

Ο Έντι Ταβάρες είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία δεκαετία με τον ίδιο να πολιορκείται από δημοσιογράφους αναφορικά με το μέλλον του και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2024 και μετά.

Ο 31χρονος Ταβάρες, μίλησε στο πλαίσιο της media day της Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον του και με τον τρόπο που εκφράστηκε έδειξε μία αισιόδοξη για την Βασίλισσα προσέγγιση.

«Συνεχίζουμε να διαπραγματευόμαστε, ψάχνοντας τις καλύτερες επιλογές και για τις δύο πλευρές», είπε ο Αφρικανός σέντερ και πρόσθεσε πως «Αν μείνω εδώ θα είμαι ευχαριστημένος.

Στόχος μου είναι να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα με την ομάδα και να μην σκέφτομαι πολύ σχετικά με αυτό», σχολίασε ο έμπειρος σέντερ.

Τη φετινή σεζόν ο Ταβάρες μετράει 10,1 πόντους μέσο όρο, 6,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ. Στο σύστημα αξιολόγησης μετράει 16 βαθμούς κατά μέσο όσο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News