Euroleague: Άνοιξε η πλατφόρμα αγοροπωλησίας εισιτηρίων μεταξύ φιλάθλων για το Final 4

Euroleague: Άνοιξε η πλατφόρμα αγοροπωλησίας εισιτηρίων μεταξύ φιλάθλων για το Final 4

Το fan-to-fan marketplace άνοιξε με τους φιλάθλους να έχουν τη δυνάτοτητα να πουλήσουν ή να αγοράσουν εισιτήρια για το Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο.

Το fan-to-fan marketplace άνοιξε και οι φίλαθλοι μπορούν πλέον να πουλήσουν ή να αγοράσουν τα εισιτήρια για το Final Four, το οποίο θα λάβει χώρα στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Ουσιαστικά η Euroleague ανακοίνωσε πως άνοιξε το fan-to-fan marketplace, δηλαδή η πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορεί όποιος το… μετάνιωσε να πουλήσει το εισιτήριό του στην ίδια τιμή με το οποίο το αγόρασε ή όποιος δεν έκλεισε εισιτήριο στην πρώτη φάση της διάθεσής τους να το εξασφαλίσει με την ίδια τιμή.

Υπενθυμίζεται πως το Final 4 θα διεξαχθεί 24 και 26 Μαΐου, ενώ όποιος δεν έχει βρει εισιτήριο είτε μέσα από την πρώτη φάση πώλησης, είτε μέσω του fan-to-fan marketplace θα έχει μια ακόμη ευκαιρία, όταν οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν θα λάβουν έναν πολύ περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων τους (περίπου 800).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News