Παναθηναϊκός: Η πραγματικότητα με Μπαλτσερόφσκι!

Παναθηναϊκός: Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Μπαλτσερόφσκι

Πολύ καλός ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι κόντρα στον Κολοσσό. Τέλειωσε φάσεις κοντά και μακριά από το καλάθι, έβγαλε no look πάσες προς τους συμπαίκτες του, γενικά έδειξε ζεστός αν και φέτος δεν έχει ρυθμό, παίζει μία και τρεις τον ψάχνουμε.

Αναμενόμενο, σε τόσο μικρή ηλικία και με ελάχιστη εμπειρία να βρεις δύσκολη την προσπάθεια εγκλιματισμού σε ένα κλαμπ σαν τον Εξάστερο.

Αν ο Πολωνός είναι σε θέση στην τελική ευθεία να σου προσφέρει 5-6 ποιοτικά λεπτά, αυτός και ο σύλλογος θα βγουν πολλαπλά ωφελημένοι. Ένας ακόμα αξιόπιστος 7-footer λύνει πολλά προβλήματα.

Η παρουσία του στην θέση 5 μαζί με Λεσόρ και Αντετοκούνμπο δημιουργεί μια αξιοπρεπή τριάδα, χωρίς όμως οι δύο νεαροί να είναι μαθημένοι στην πίεση του ΠΡΕΠΕΙ που έχει ο Παναθηναϊκός.

Είναι πολλαπλά τα οφέλη αν ο ψηλός κάνει εντυπωσιακό ξεπέταγμα όσο κι αν, ορθώς, όλοι κρατάνε μικρό καλάθι λόγω της απειρίας του.

Δεν ξέρουμε αν ο Ολεκ είναι για ομάδα που διεκδικεί παρουσία στο final-4, αλλά αμελητέα ποσότητα δεν είναι, σίγουρα είναι απλά αδύνατο να προσφέρει λιγότερα από τον …Καββαδά , τον Φλόιντ και τον Εβανς, παιδιά που είχαν θέση στα αποδυτήριά σου τα τελευταία χρόνια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News