Παναθηναϊκός: Γίνεται η... δουλειά με ιαχές Αταμάν!

Πρόλαβε να αρπάξει 7 ριμπάουντ σε 22 λεπτά κόντρα στον Κολοσσό ο Χουάντσο που πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του μετά από εκείνη της Μαδρίτης.

Μειωμένες οι πιθανότητες για μεταγραφή στον «Εξάστερο»!

Ικανοποιημένος ο Αταμάν βλέπει τους ψηλούς του να συνέρχονται και να βοηθούν τον Μήτογλου, με τον Ντίνο να τραβά κουπί μόνος του για μήνες, σε σημείο να αναρωτιόμαστε αν την άνοιξη θα του έχουν μείνει ανάσες.

Μοίρασμα χρόνου, πολύ σημαντικό στο σύγχρονο μπάσκετ. Είδαμε απέναντι στους Ροδίτες να παίζουν και οι 12 παίκτες (δεν το συνηθίζει ο κόουτς), χωρίς να είναι διαθέσιμοι και οι Βιλντόζα, Αντετοκούνμπο.

Μπαλτσερόφσκι, Μωραϊτης, Μαντζούκας, Καλαϊτζάκης είχαν τις στιγμές τους, χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό που έσπευσε μαζικά στο Μαρούσι για να μπιζάρει τους νικητές της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον κόουτς να μοιράζει τον χρόνο ώστε κανείς να μην καταπονηθεί ενόψει Βιλερμπάν όπου και πάλι αναμένεται λαοθάλασσα παρότι οι Γάλλοι δεν είναι εμπορικός αντίπαλος.

Πάντως τα εντός έδρας παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αυτό τον σκοπό πρέπει να εξυπηρετούν, να παίζουν οι νεαροί ώστε να παίρνουν ηθικό και να δοκιμάζονται οι αντοχές τους ενόψει Ευρωλίγκας, παρότι εκεί άλλοι έχουν προβάδισμα στη συμμετοχή.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr