Παναθηναϊκός: Φοβερό αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ!

Αν εξαιρέσουμε τον βομβαρδισμό τριπόντων του Κολοσσού στην πρώτη περίοδο και τα επιθετικά ριμπάουντ που έπαιρνε σωρηδόν προκαλώντας δυσφορία στον κόουτς Αταμάν, όλα κύλησαν φυσιολογικά.

«Ο Παναθηναϊκός άξιζε να κερδίσει τη Φενέρ, απίστευτη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Κάτι που προκάλεσε εντύπωση ήταν ο ερχομός 6.000 φίλων του κλαμπ στο γήπεδο, σε ματς που η νίκη ήταν δεδομένη και μάλιστα ακολουθούσε και παιχνίδι στο ποδόσφαιρο.

Το νούμερο είναι μεγάλο για παιχνίδι της Basket League και όχι απέναντι π.χ. στον Ολυμπιακό.

Κάτι μας λέει πως αν η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν δοκιμαζόταν στην Κρήτη ο κόσμος θα ήταν περισσότερος.

Αν μη τι άλλο αυτό αποτελεί ακόμη μια «νίκη» της μπασκετικής ομάδας τη φετινή σεζόν, αφού μπόρεσε σε μικρό χρονικό διάστημα να …ψήσει τον κόσμο της πως κάτι καλό φτιάχνεται, δεν έχουν περάσει παρά μήνες όπου ακόμα και σε αγώνες Ευρωλίγκας δεν πατούσε άνθρωπος στο Μαρούσι με το τριφύλλι να βολοδέρνει.

Από φέτος το ΟΑΚΑ γεμίζει και πάλι.

Τόσο από τους οργανωμένους όσο (και περισσότερο) από οικογένειες που ξέρουν ότι έξω από το γήπεδο θα μπορούν τα μικρά παιδιά να διασκεδάσουν 1-2 ώρες πριν από το τζάμπολ.

Αυτό δείχνει ακόμα περισσότερο τη δίψα και την επιθυμία του οπαδού να στηρίξει την ομάδα αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News