Παναθηναϊκός – Κολοσσός 96-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Παναθηναϊκός - Κολοσσός 96-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Μετά από μια τεράστια νίκη στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση και δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα απέναντι στο εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου. Ο Αταμάν έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και συνολικά το πρόσημο ήταν θετικό.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (7,5/10): Δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Ρεάλ και περίμενε αυτό το παιχνίδι με τον Κολοσσό ο σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Σημείωσε καλή εμφάνιση κόντρα στους Ροδίτες και έβγαλε ενέργεια με 9 πόντους, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (7/10): Η στατιστική του Πολωνού ήταν εντυπωσιακή με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 12,5 λεπτά συμμετοχής, όμως, «μουντζούρωσαν» τις καλές επιδόσεις του οι τρεις χαμένες βολές (0/3) και τα 4 φάουλ.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Σε εκπληκτικό βράδυ δημιουργικά και αμυντικά ο Αμερικανός που «έφτιαξε» έξι καλάθια.

Κέντρικ Ναν (7/10): Άλλο ένα παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων (10) από τον Κέντρικ Ναν, ωστόσο, έχει κάνει και καλύτερες εμφανίσεις. Υπέπεσε σε 4 λάθη, ενώ αποχώρησε ζαλισμένος από τον αγωνιστικό χώρο έπειτα από χτύπημα στο πρόσωπο.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (7/10): Ο Ισπανός που εντυπωσίασε στη Μαδρίτη , συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος και στην Basket League με 8 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Δημήτρης Μωραϊτης (6/10): Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Έλληνας γκαρντ που ανταπέδωσε προς το φινάλε με δύο καλάθια.

Κώστας Σλούκας (9/10): Ο Σλούκας ξεκινάει να πιάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Ολοκλήρωσε το ματς με 11 πόντους και 6 ασίστ δίχως να πατήσει… γκάζι.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): Σημαντικό πράγμα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η προσαρμογή του Παπαπέτρου. Ο Έλληνας διεθνής αρχίζει και βρίσκει και πάλι το χέρι του (11 πόντοι).

Ματίας Λεσόρ (6/10): Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά στο ΟΑΚΑ ο Λεσόρ μετά την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφάνιση στη Μαδρίτη.

Ντίνος Μήτογλου (9/10): Σημαντικός σε όλες τις κατηγορίες ο Μήτογλου με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Λευτέρης Μαντζούκας (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Μαντζούκα που πήρε 15 λεπτά συμμετοχής.

Exit mobile version