Παναθηναϊκός - Κολοσσός 96-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Κολοσσός 96-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Μετά από μια τεράστια νίκη στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση και δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα απέναντι στο εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου. Ο Αταμάν έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και συνολικά το πρόσημο ήταν θετικό.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (7,5/10): Δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Ρεάλ και περίμενε αυτό το παιχνίδι με τον Κολοσσό ο σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Σημείωσε καλή εμφάνιση κόντρα στους Ροδίτες και έβγαλε ενέργεια με 9 πόντους, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (7/10): Η στατιστική του Πολωνού ήταν εντυπωσιακή με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 12,5 λεπτά συμμετοχής, όμως, «μουντζούρωσαν» τις καλές επιδόσεις του οι τρεις χαμένες βολές (0/3) και τα 4 φάουλ.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Σε εκπληκτικό βράδυ δημιουργικά και αμυντικά ο Αμερικανός που «έφτιαξε» έξι καλάθια.

Κέντρικ Ναν (7/10): Άλλο ένα παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων (10) από τον Κέντρικ Ναν, ωστόσο, έχει κάνει και καλύτερες εμφανίσεις. Υπέπεσε σε 4 λάθη, ενώ αποχώρησε ζαλισμένος από τον αγωνιστικό χώρο έπειτα από χτύπημα στο πρόσωπο.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (7/10): Ο Ισπανός που εντυπωσίασε στη Μαδρίτη , συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος και στην Basket League με 8 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Δημήτρης Μωραϊτης (6/10): Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Έλληνας γκαρντ που ανταπέδωσε προς το φινάλε με δύο καλάθια.

Κώστας Σλούκας (9/10): Ο Σλούκας ξεκινάει να πιάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Ολοκλήρωσε το ματς με 11 πόντους και 6 ασίστ δίχως να πατήσει… γκάζι.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): Σημαντικό πράγμα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η προσαρμογή του Παπαπέτρου. Ο Έλληνας διεθνής αρχίζει και βρίσκει και πάλι το χέρι του (11 πόντοι).

Ματίας Λεσόρ (6/10): Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά στο ΟΑΚΑ ο Λεσόρ μετά την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφάνιση στη Μαδρίτη.

Ντίνος Μήτογλου (9/10): Σημαντικός σε όλες τις κατηγορίες ο Μήτογλου με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Λευτέρης Μαντζούκας (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Μαντζούκα που πήρε 15 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News