Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι γίνεται στον Εξάστερο...

Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός

Μας αρέσει ο χαρακτήρας που σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει να δείχνει εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα εκεί που μέχρι πρότινος έκανε 2-3 νίκες μακριά από το ΟΑΚΑ και τις πανηγύριζε σαν να κατακτούσε τρόπαιο.

Τις προάλλες όταν η Ρεάλ προηγήθηκε 24-18, ο Παναθηναϊκός δεν “μάσησε” καθόλου, ίσα ίσα που “βίδωσε” τα ατού της, πέρασε μπροστά στο ημίχρονο 36-45, δηλαδή το επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου ήταν 12-27!

Όταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο 24΄ προσπέρασε (52-50), ανέλαβαν δράση Λεσόρ-Ναν και το σκορ στην γ΄ περίοδο ήταν 61-67.

Πάλι η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει στην τέταρτη περίοδο, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (68-69) και στα τελευταία λεπτά μίλησε η κλάση του Σλούκα.

Γενικώς υπήρχε νοοτροπία νικητή, μεγάλη συγκέντρωση, δεν χάθηκαν (επιτέλους) βολές, για να έρθει μια μεγάλη επιτυχία που όμως δεν ξεκαθαρίζει τίποτα όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας αφού υπάρχουν δύσκολα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδια σε ΣΕΦ, Βελιγράδι, Ιταλία, Μόναχο.

Αν όμως συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε στην Ισπανία, δηλαδή να βοηθάνε όλοι οι παίκτες του ρόστερ, τότε γιατί να μην αισιοδοξείς;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News