Παναθηναϊκός: Σλούκας και το κλειδί για την εκτόξευση!

Δεν περνά απαρατήρητο ότι το “διπλό” στη Μαδρίτη ήρθε μέσα από ευρεία χρησιμοποίηση του συνόλου των παικτών με εξαίρεση τους νεαρούς Έλληνες (Μωραϊτη, Καλαϊτζάκη, Μαντζούκα).

Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός βγάζει υγεία, έχει απαιτήσεις από μένα κι εγώ από τον εαυτό μου»

Οι χρόνοι: Ναν 33΄.24΄΄, Λεσόρ 29΄.24΄΄, Μήτογλου 27΄.15΄΄, Σλούκας 24΄.52΄΄, Παπαπέτρου 22΄.16΄΄, Γκραντ 19΄.52΄΄, Γκριγκόνις 19΄.15΄΄, Ερνανγκόμεθ 17΄.46΄΄, Μπαλτσερόφσκι 5΄.56΄΄!

Ο κόουτς Αταμάν δεν είναι από εκείνους που αλλάζει εύκολα γνώμη, στην Εφές π.χ ζούσε και πέθαινε με μια “δεξαμενή” 7-8 παικτών.

Να ταρακουνήθηκε μετά την απώλεια του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, παρότι ο ίδιος φανερά σνόμπαρε τον θεσμό με αποτέλεσμα αυτό να περάσει και στην ομάδα; Ποιος ξέρει.

Πάντως στο σπίτι της Ρεάλ κάτι μας λέει πως αν ήταν διαθέσιμοι οι Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα θα έπαιζαν και αυτοί.

Κατά τ΄ άλλα οι εφεδρείες είχαν κομβικό ρόλο στη νίκη, ειδικά οι Ερνανγκόμεθ-Παπαπέτρου, ενώ ο πλέον καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη ήταν η συμμετοχή ενός σεληνιασμένου Σλούκα που στο τέλος του αγώνα μας έκανε να σκεφτούμε ότι είναι λίγα (!) τα 3.000.000 ευρώ που καρπώνεται από το κλαμπ.

Μακάρι να είναι υγιής στη συνέχεια σε πρωταγωνιστική διάθεση, και αν αυτό συμβεί, το τριφύλλι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr