Παναθηναϊκός: Μπασκετική παράσταση που θα μείνει στην ιστορία...

Παναθηναϊκός: Οι 4 νίκες που θέλει για το πλεονέκτημα - Το πρόγραμμα

Η περίπτωση που είχε να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη ήταν ιδιαίτερη. Απέναντι στη νο1 ομάδα της ηπείρου, που είχες να κερδίσεις εκεί μέσα από το 2013.

Ο Εργκίν Αταμάν ότι κι αν αποφάσισε, έπεσε μέσα. Ζήτησε από τους παίκτες του πατημένο πόδι στο γκάζι.

Μπορεί να δέχθηκες πολλούς πόντους αλλά δεν είναι η “ξύλινη” αριθμητική το θέμα, μα όλα όσα έβγαλαν νικήτρια την ελληνική ομάδα που από τα πρώτα λεπτά είχε καλή ενέργεια λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, με τους Ελληνες εκδρομείς να κάνουν καλή κερκίδα και την ομάδα να τους εμπνέει να συνεχίσουν με μεγαλύτερο κέφι την στήριξη.

Άλλωστε αυτά είναι αλληλένδετα, “καύσιμο” για την φωνή του οπαδού αποτελεί η απόδοση της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα παρήγαγε συνεχώς και με χαρακτηριστική ευκολία καλά σουτ από περιφέρεια, μέση και κοντινή απόσταση.

Χαρακτηριστικό που δεν απώλεσε από το παιχνίδι του σε όλη τη διάρκεια του ματς, όσο κι αν η Ρεάλ προσπαθούσε να σε φτάσει στο σκορ, πιέζοντας κι αυτή από την μεριά της. Κόουτς, παίκτες, κόσμος ήταν “εκεί”, σε μια απολαυστική παράσταση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News