Παναθηναϊκός: Δεν είναι τυχαία τα 3 εκατομμύρια του Σλούκα!

Κολοσσός - Παναθηναϊκός 78-81: Τα highlights από τη νίκη στη Ρόδο (vid)

Ο Κώστας Σλούκας δεν παίρνει άδικα 3.000.000 ευρώ ανά έτος. Οι λιμανίσιοι έχουν ακόμα μεγαλο πόνο που τους άφησε και μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν (δεν είναι και λίγα) προσπαθούν να τον διαβάλουν και να τον τρολάρουν, αλλά το γήπεδο δεν λέει ψέματα ποτέ.

Με αυτόν στο κουμάντο ο Παναθηναϊκός σε πολλές περιπτώσεις δούλεψε τέλεια την επίθεση μισού γηπέδου στη Μαδρίτη.

Αριστουργηματικά μπορούμε να πούμε σε επίπεδο συγχρονισμού και συνεργασιών, εκτός από κάποιες καταστάσεις που σημαδεύτηκαν από overdribling του Κέντρικ Ναν ο οποίος όμως “έτρεξε” καλά τα plays, μοιράζοντας ασίστ (7) και εκτελώντας με…ρέγουλα, το αναφέρουμε επειδή συχνά ο Αμερικανός παρασύρεται κι αρχίζει να σουτάρει από παντού.

Με τον βετεράνο πόιντ γκαρντ στο γήπεδο οι πράσινοι έβαλαν κυνικά τη μπάλα στα σημεία που ήθελαν.

Ήταν εύκολο για τον Σλούκα να μοιράζει τελικές, αφού Ναν, Γκριγκόνις, Λεσόρ ήταν “οπλισμένοι” κι ευστοχούσαν από κάθε σημείο του παρκέ.

Το σωστό κουμάντο από την θέση 1 ήταν ο λόγος που το τριφύλλι εμφάνισε ιδιαίτερη ποικιλία επιθετικά, φτάνοντας σε (σχεδόν) 100άρα μέσα στο άντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News