Παναθηναϊκός: Μίλησε με πράξεις ο Παπαπέτρου!

Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου μίλησε για τον τραυματισμό του

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από τότε που συνήλθε από τον τραυματισμό του δεν έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, νιώσαμε έκπληξη αλλά και μεγάλη ικανοποίηση συνάμα που τον είδαμε να κάνει παιχνιδάρα στη Μαδρίτη.

Το παρελθόν του αθλητή είναι σεβαστό, γεμάτο τίτλους και διακρίσεις αλλά ξέρουμε καλά πως για κάθε κόουτς το τι έγινε πριν χρόνια δεν αποτελεί “πρωτόκολλο” και κανόνα.

Τα λεπτά που θα πάρει κάθε αθλητής είναι απόφαση που πηγάζει από την αίσθηση του προπονητή να προβλέψει τι θα του προσφέρει, ζυγίζοντας τα δεδομένα και κατόπιν αποφασίζοντας για το αν θα τον ρίξει στο παρκέ.

Πολλά μπορεί να στροβιλίζονται στο μυαλό κάθε τεχνικού: Από το πόσο παραγωγικός μπορεί να γίνει ο αντίπαλος και κατά πόσο το συγκεκριμένο σχήμα που έχει στο νου του μπορεί να ματσάρει πάνω του.

Από το τι έχει συμβεί στα τελευταία λεπτά, ποιες είναι οι προθέσεις του στην επίθεση, αν υπάρχει η αίσθηση ότι μπορείς να ελέγξεις τη μπάλα στο μισό γήπεδο ή όχι και φυσικά η εκτίμηση για την φόρμα του κάθε αθλητή.

Ένα σωρό παράμετροι περνούν από το μυαλό του Αταμάν όχι μόνο για τον Παπαπέτρου, αλλά για κάθε παίκτη του Εξάστερου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, πάντως, έκανε “δήλωση” στην Ισπανία με την εμφάνισή του και περιμένουμε να τον δούμε περισσότερο στο παρκέ μελλοντικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News