Ιωάννου: «Ο παλιός καλός Σλούκας επέστρεψε, ο Αταμάν πήρε τη προπονητική ταυτότητα του Ματέο» (vid)

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βαγγέλης Ιωάννου μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποθεώθηκε ο Βαγγέλης Ιωάννου στο ΣΕΦ

Αναλυτικά όσα είπε στο eurohoops:

«Ο παλιός καλός Σλούκας επέστρεψε και μαζί του επέστρεψε δυναμικά ολόκληρος ο Παναθηναϊκός για έναν ιστορικό θρίαμβο έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε και μάλιστα σχετικά εύκολα από ένα σημείο και μετά σκοράροντας 97 πόντους.

Στα τελευταία κρίσιμα λεπτά μάλιστα και απόντος του Ναν που είχε αποβληθεί με 5 φάουλ ο Σλούκας διαχειρίστηκε σχεδόν όλες τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού.

Μοίρασε τη μπάλα, έκανε καλύτερους τους συμπαίκτες του και ο Παναθηναϊκός έπαιξε τρομερό μπάσκετ και στις δυο πλευρές του γηπέδου, αμυντικά και επιθετικά.

Είχε διπλή απειλή όσο έπαιζε ο Ναν μαζί με Σλούκα αλλά είχε και διπλή δημιουργία με τον Λεσόρ που ήταν φανταστικός, όποτε χρειάστηκε σκόραρε και όποτε χρειάστηκε δημιουργούσε.

Συμμετείχαν λοιπόν σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες στον αγώνα και στην άμυνα και στην επίθεση, φέτος ήταν το καλύτερο κοουτσάρισμα που έχει κάνει ο Αταμάν, από ένα σημείο και μετά πήρε τη προπονητική ταυτότητα του Ματέο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη τρίτη θέση, είναι για τα καλά σε τροχιά τετράδας και βεβαίως του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News