«Ο Σλούκας είναι παικταράς και βιονικός παίκτης - Έχω πει από την αρχή ότι ο ΠΑΟ θα πάει σίγουρα στο Final4»

Σπανιόλο: «Μοναδική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ - Θαυμάζω τον Σλούκα»

Ο παλαίμαχος άσος τού Άρη, Γιώργος Μπουσβάρος μίλησε μεταξύ άλλων για την εμφάνιση του Κώστα Σλούκα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportdog:

Για τον Σλούκα:

“Ειναι παικταράς ο Σλούκας, βιονικός παίκτης, δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση η εμφάνισή του στη Μαδρίτη.

Συνεχίζει και καλά κάνει να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν εναντίον τής Ρεάλ Μαδρίτης, άλλαξε το ματς από όταν μπήκε“,

Πριν από καιρό μου είχες πει ότι περιμένεις κάποια στιγμή ο Σλούκας, όπως και ο Παπανικολάου και ο Βεζένκοφ, να επιστρέψουν στον Άρη.

“Πιστεύω ότι θα γίνει πρόεδρος του Άρη! Όλοι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή, αλλά για την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία στον Άρη”.

Για τον Παναθηναϊκό: 

“Έχω πει από την αρχή ότι θα πάει σίγουρα στο Final4. Δεν περίμενα να δω όσα συμβαίνουν τώρα για να κάνω τον έξυπνο”.

Πώς βλέπεις φέτος τον Τολιόπουλο;

“Η Θεσσαλονίκη έχει δύο φίρμες: Κωνσταντέλια και Τολιόπουλο! Όλοι οι πιτσιρικάδες θέλουν να του μοιάσουν. Να δουμε αν θα τον κρατήσουμε, ο Άρης αυτή τη στιγμή τον θέλει αλλά με τι λεφτά, πώς θα είναι του χρονου η ομάδα κ.λπ. Είναι πολλά στη μέση”.

Υπάρχει το σενάριο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκός – Πώς το σχολιάζεις;

“Μακάρι να πάει, αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει σε αυτές τις ομάδες. Να σκεφτεί και ο ίδιος τι θα αντιμετωπίσει, γιατί τα έχει τραβήξει ήδη μια φορά στον Ολυμπιακό που δεν έπαιζε”.

Πιστεύεις στον φετινό Άρη;

“Στο Eurocup περίμενα 6 νίκες και έγιναν 9. Μάρτη και ακόμα είμαστε μέσα στο κόλπο. Ο Καστρίτης έχει την εμπιστοσύνη του Άρη, ο πρόεδρος Παπαγεωργίου τον έχει εν λευκώ στο αγωνιστικό, πληρώνει κανονικά, αλλά είναι τα χρέη προς το Δημόσιο. Αν βρεθεί κάποιος και το πληρώσει αυτά, ο Άρης θα πετάξει. Ο Άρης έχει τρία προβλήματα: Τολιόπουλου, Καστρίτη και να φτιάξει το Παλαί για να ετοιμάζεται για Ευρωλίγκα. Αλλά να βρεθεί ιδιοκτήτης πρώτα, να πληρωθούν τα χρέη”.

Βλέπεις τον Καστρίτη σε πάγκο ομάδας Ευρωλίγκας;

“Έχει συμβόλαιο για του χρόνου, αλλά πρέπει να κοιταξει το μέλλον του αν υπάρξει ενδιαφέρον από Ευρωλίγκα. Ο Πρίφτης, για παράδειγμα, είναι στη Ρετζιανα με τον Κολντεμπέλα και παίρνει διπλάσια από τον Καστρίτη”.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News