Παναθηναϊκός: Διαμάντι εκατομμυρίων στον Εξάστερο!
Έκανε ματσάρα ο Ματίας Λεσόρ στην Ισπανία, αλλά εμείς θα σταθούμε στην απόδοση του κομβικότατου Κώστα Σλούκα.
Βλέποντας τον να εξελίσσεται μέσα στα χρόνια ως παίχτης στο υψηλότερο επίπεδο και να φτάνει στο status του φτασμένου αθλητή σε επίπεδο Ευρωλίγκας, ψυλλιαστήκαμε το καλοκαίρι πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μαζί του το τριφύλλι.
Ο ηγέτης της ομάδας αποτελεί τα τελευταία έτη το αρτιότερο εργοστασιακό προϊόν της ελληνικής μπασκετικής σκηνής, παίρνοντας σκυτάλη από Διαμαντίδη, Σπανούλη, Παπαλουκά.
Μέσα του και στο δικό του πακέτο περικλείονται οι αγώνες και η τεχνογνωσία πολλών ανθρώπων που υπηρέτησαν την γηγενή βιομηχανία τα τελευταία χρόνια βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στο να δημιουργήσουμε αυτό που σήμερα ονομάζεται ελληνική σχολή μπάσκετ και εκφράζεται με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και φιλοσοφία.
Ο Σλούκας είναι ορισμός ηγετικού αθλητή και καλό είναι να το θυμόμαστε πάντα αυτό πριν τον κρίνουμε για τα λεφτά που παίρνει (λες και δεν τα αξίζει) ή για κάποιες άσχημες βραδιές του που υπάρχουν για όλους τους επαγγελματίες.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σύζυγος Χολμς: «Οργανισμός που κατακρίνει δημόσια τους αθλητές είναι ντροπή, όχι οικογένεια»
- Το ποστάρισμα του Ρισόν Χολμς μετά τις δηλώσεις του Αταμάν πως κοιμόταν
- Αταμάν: «Πώς να τους δώσω ευκαιρίες στην Ευρωλίγκα;» - Οι δηλώσεις στη Συν. Τύπου (vid)
- Μπενίτεθ: Ομιλία-«καμπανάκι», τι φοβάται και τι είπε στους παίκτες
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι σήμερα 15/3