Παναθηναϊκός: Διαμάντι εκατομμυρίων στον Εξάστερο!

Σλούκας: «Έκανα κακό στην ομάδα μου, αλλά τώρα...»

Έκανε ματσάρα ο Ματίας Λεσόρ στην Ισπανία, αλλά εμείς θα σταθούμε στην απόδοση του κομβικότατου Κώστα Σλούκα.

Βλέποντας τον να εξελίσσεται μέσα στα χρόνια ως παίχτης στο υψηλότερο επίπεδο και να φτάνει στο status του φτασμένου αθλητή σε επίπεδο Ευρωλίγκας, ψυλλιαστήκαμε το καλοκαίρι πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μαζί του το τριφύλλι.

Ο ηγέτης της ομάδας αποτελεί τα τελευταία έτη το αρτιότερο εργοστασιακό προϊόν της ελληνικής μπασκετικής σκηνής, παίρνοντας σκυτάλη από Διαμαντίδη, Σπανούλη, Παπαλουκά.

Μέσα του και στο δικό του πακέτο περικλείονται οι αγώνες και η τεχνογνωσία πολλών ανθρώπων που υπηρέτησαν την γηγενή βιομηχανία τα τελευταία χρόνια βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στο να δημιουργήσουμε αυτό που σήμερα ονομάζεται ελληνική σχολή μπάσκετ και εκφράζεται με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και φιλοσοφία.

Ο Σλούκας είναι ορισμός ηγετικού αθλητή και καλό είναι να το θυμόμαστε πάντα αυτό πριν τον κρίνουμε για τα λεφτά που παίρνει (λες και δεν τα αξίζει) ή για κάποιες άσχημες βραδιές του που υπάρχουν για όλους τους επαγγελματίες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News