Euroleague: Sold out το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: «Νοκ άουτ» ο Σλούκας, πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το ΣΕΦ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (14/3, 19:45) για την 29η αγωνιστική της Euroleague και το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο όπως έγινε επίσημο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν πολύ γρήγορα τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Euroleague, το οποίο θα κρίνει πολλά στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ αλλά και για το πλεονέκτημα έδρας.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει φέτος να κάνει το 2/2 στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του, καθώς να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι της Basket League οι πράσινοι είχαν κάνει την πρώτη τους νίκη κόντρα στους Πειραιώτες με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News