Παναθηναϊκός: Οι 4 νίκες που θέλει για το πλεονέκτημα - Το πρόγραμμα

Παναθηναϊκός: Οι 4 νίκες που θέλει για το πλεονέκτημα - Το πρόγραμμα

Ο Παναθηναϊκός μετά τη χθεσινή νίκη του στη Μαδρίτη μπορεί να μιλάει διαφορετικά όσον αφορά το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και ουσιαστικά να στείλει ένα μήνυμα σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, ότι είναι εδώ κι έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στο φετινό Final 4.

Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να λέει συνεχώς ότι η ομάδα του θα πάει στο Final 4, όμως κάτι τέτοιο πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη. Έως τώρα ο Εξάστερος το είχε καταφέρει σ’ ένα βαθμό με τις πολύ σημαντικές του νίκες, κυρίως, εντός έδρας.

Από χθες κατάφερε να το δείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κοντράροντας και κερδίζοντας την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης μέσα στο σπίτι της, η οποία φέτος εκεί δεν είχε χάσει και μετρούσε 13/13!

Πλέον οι πράσινοι, για να πάρουν το πλεονέκτημα και μαθηματικά θα πρέπει να φτάσουν τις 21 νίκες στα επόμενα επτά ματς και με την έως τώρα εικόνα τους μπορούν να τα καταφέρουν, καθώς με τη χθεσινή τους έφτασαν τις 17 και βρίσκονται πια στην τρίτη θέση.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βιλερμπάν (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), Ερυθρός Αστέρας (εκτός), Μπαρτσελόνα (εντός), Βίρτους Μπολόνια (εκτός), Μπάγερν Μονάχου (εκτός), Άλμπα Βερολίνου (εντός).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News