Κέντρικ Ναν: Για λίγο δεν έσπασε το ρεκόρ του σε ασίστ

Ο Κέντρικ Ναν στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εξαιρετικός μ’ έναν διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 86-97: Τα highlights από το μεγάλο διπλό του Εξάστερου!

Ο Κέντρικ Ναν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης χθες μας παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ’ αυτό που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια της μπασκετικής του καριέρας.

Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικανός guard είναι ένας παίκτης που δημιουργεί καταστάσεις για τον εαυτό του, σκοράρει και αρέσκεται σε καταστάσεις «iso» κι όχι τόσο σε δημιουργία παιχνιδιού.

Στη Μαδρίτη όμως η νοοτροπία του ήταν εντελώς διαφορετική αφήνοντας στην άκρη το «herro ball» και πηγαίνοντας σ’ έναν πιο ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού με τον οποίο βοηθήθηκε πάνω απ’ όλα η ίδια η ομάδα του.

Ο Κέντρικ Ναν μπορεί να έβαλε 17 πόντους, αρκετά καλή επίδοση, ωστόσο φρόντισε να μοιράσει κι άλλες 7 ασίστ, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στην Euroleague κι αγγίζοντας το ρεκόρ καριέρας του συνολικά.

Ουσιαστικά ο Αμερικανός έχει μοιράσει δύο φορές 9 ασίστ όταν βρισκόταν στους Μαϊάμι Χιτ. Η πρώτη ήταν στις 2 Ιανουαρίου του 2020 και τη νίκη με 84-76 επί των Ράπτορς, έχοντας και 7 πόντους και η δεύτερη στις 22 Φεβρουαρίου του 2021 και τη νίκη του Μαϊάμι με 108-94 στην Οκλαχόμα, όπου είχε επίσης 20 πόντους.



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News