Λιάγκας: «Δε θα πω στον Παππά να ρίξουμε σουτάκια, γιατί θα με κερδίσει»

Λιάγκας: «Δε θα πω στον Παππά να ρίξουμε σουτάκια, γιατί θα με κερδίσει»

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής του «Ενώπιος ενωπίω» μιλώντας για διάφορα θέματα.

Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και αναφέρθηκε σε αρκετά πράγματα μέσω αυτών και για τον Νίκο Παππά με τον οποίο έχουν ένα παρελθόν.

Αναλυτικά ανέφερε για τον πρώην μπασκετμπολίστα:

«Του έκανα κριτική εγώ, απάντησε εκείνος, του ξανάκανα εγώ, ξαναπάντησε εκείνος… Στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής μου, και στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής του, γιατί απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Οπότε, ως πολιτικός, θεώρησε ότι αυτό πιθανόν τον ευνοεί. Καλά έκανε ο άνθρωπος. Αν τον δω, δεν θα του πω να ρίξουμε σουτάκια, γιατί θα με κερδίσει, αλλά να του μιλήσω μπορώ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News