Χεζόνια: «Δεν έχω ιδέα αν είμαι πιο κοντά στην Euroleague ή στο NBA»

Έπαθε πλάκα με το «διπλό» του Εξάστερου ο Χεζόνια! (pic)

O Μάριο Χεζόνια σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον του και στην προοπτική του ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε κροατικό Μέσο:

«Δεν ξέρω τι να πω σε αυτή την ερώτηση, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό μπροστά σε αυτό το δίλημμα ανάμεσα στην Euroleague και το NBA. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι, που θα βρίσκομαι. Είναι άσκοπο να το συζητάμε τώρα.

Δεν έχω ιδέα αν είμαι πιο κοντά στην Euroleague ή στο NBA. Συνήθως ήξερα την κατεύθυνση που θα μπορούσε να πάρει η καριέρα μου και πώς θα εξελισσόταν μια ιστορία για μένα, αλλά τώρα δεν το ξέρω.

Δεν έχω ιδέα και πρέπει να πω ότι δεν με νοιάζει καν ποιος λέει τι, τι συμβαίνει. Είναι απλά κάπου γύρω μου. Μπαίνει από το ένα αυτί, βγαίνει από το άλλο. Προσπαθώ να ελέγξω στο μέγιστο τις σκέψεις μου, τις αποφάσεις μου για το πού θέλω (να πάω), τι θέλω (να κάνω) και πόσο το θέλω.

Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και στο τέλος της σεζόν μας, στα τρόπαια τα οποία κυνηγάμε. Και ίσως είναι καλό που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, γιατί δεν αφήνω τίποτα να επηρεάσει το παιχνίδι μου, ούτε θα άφηνα τέτοια πράγματα να με επηρεάσουν. Στο τέλος της ημέρας, αυτές είναι καλές ανησυχίες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News