ΜακΙντάιρ: «Απέρριψα πρόταση του Παναθηναϊκού»

ΜακΙντάιρ: «Απέρριψα πρόταση του Παναθηναϊκού»

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό AKTOR όσο βρισκόταν στην Παρτίζαν (2020/21), σε συνέντευξή του στην διαδικτυακή εκπομπή του BasketNews.

Αναλυτικά:

«Κανείς δεν περίμενε να παίξω καλά στη Μπασκόνια, μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια. Ήθελα να ανέβω στη σκηνή της EuroLeague και να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο. Είχα την ευκαιρία να έρθω και παλιότερα, αλλά απέρριψα μια πρόταση που είχα.

Οπότε όταν μου παρουσιάστηκε ξανά η ευκαιρία, δεν μπορούσα να αρνηθώ» ανέφερε αρχικά ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ, για να εξηγήσει γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Ήμουν στην Παρτίζαν. Έκανα μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα και έφτασε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Γραπτή πρόταση. Το συμβόλαιο ήταν έτοιμο, όλα ήταν έτοιμα. Ωστόσο, έμεινα πιστός στην ομάδα και υπέγραψα διετή επέκταση.

Έλαβα υπόψιν ότι κυνηγούσαμε το πρωτάθλημα και ένιωσα ότι η ομάδα θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα. Μου άρεσε η Σερβία, μου άρεσαν οι φίλαθλοι και ήθελα να παλέψω για την κατάσταση που υπήρχε και όχι να πηδήξω από το καράβι.

Με κάλεσαν (σ.σ. από τον Παναθηναϊκό) μια Πέμπτη και μου είπαν να είμαι εκεί Κυριακή ή Δευτέρα. Εκείνη τη σεζόν είχαν τρεις ή τέσσερις γκαρντ, οπότε απέρριψα την πρόταση και τους είπα ότι είμαι καλά.»

Ο 29χρονος αθλητής της Μπασκόνια δεν παρέλειψε να σταθεί και στην περίοδο που εξέταζε να αποσυρθεί από τη δράση:

«Σκεφτόμουν πραγματικά να τερματίσω την καριέρα μου. Να αποσυρθώ. Ήταν δύο πολύ δύσκολα χρόνια, το ένα μετά το άλλο. Υποβιβαστήκαμε με την Ανδόρα το 2022. Παλεύαμε κάθε σε κάθε ματς, σε κάθε βραδιά, αλλά διαρκώς χάναμε.

Μετά πήγα στην Τουρκία και η ομάδα (σ.σ. η Γκαζιαντέπ) τα κατάφερνε. Τότε μας χτύπησε ο σεισμός. Όλοι ήμασταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, οι οικογένειες κάποιων ανθρώπων από την ομάδα επλήγησαν και τραυματίστηκαν από το σεισμό.

Θα μπορούσα να είχα χάσει τη ζωή μου. Πήγα σε μια πόλη για μπάσκετ και βρέθηκα σε μια άσχημη κατάσταση», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News