Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Πιθανό ένας από τους τρεις να είναι στο ΟΑΚΑ του χρόνου»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Πιθανό ένας από τους τρεις να είναι στο ΟΑΚΑ του χρόνου»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε» ο Τόλης Κότζιας αναφορικά με τα μεταγραφικά θέμα του Παναθηναϊκού το έρχομενο καλοκαίρι.

Μπορεί ακόμα να μην έχει τελειώσει η φετινή σεζόν και στον Παναθηναϊκό να εκκρεμούν σημαντικοί στόχοι, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν συνδεθεί με τους Έντι Ταβάρες, Μάριο Χεζόνια και Βενσάν Πουαριέ, οι οποίοι αγωνίζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θεωρούν τους πράσινους έτοιμους να ρίξουν χρυσάφι στα πόδια του Έντι Ταβάρες προκειμένου να τον ντύσουν στα πράσινα, ενώ κανείς δεν μπορεί να μη βάλει στο τραπέζι και την ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μάριο Χεζόνια.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά όμως να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε» ο Τόλης Κοτζιάς, αρχικά στην περίπτωση του Έντι Ταβάρες υπάρχει σαφώς έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού, όμως ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχει συμφωνία από τώρα.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, είναι πολύ νωρίς, για να υπάρχει συμφωνία μεταξύ του θηριώδης σέντερ και του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης. Άλλωστε πάντα στο παιχνίδι βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο, αλλά δε θα παραδώσει τα όπλα.

Από εκεί και πέρα ο Τόλης Κοτζιάς αναφέρει ότι ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί σημαντικό στόχο του Παναθηναϊκού, ο οποίος θέλει πολύ να ντύσει τον Κροάτη forward στα πράσινα για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Η αγάπη του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, ενώ όσο κι εκείνος δεν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε όλο και περισσότερες πιθανότητες θα έχει ο Παναθηναϊκός, ώστε να τον κάνει δικό του από το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως εκτός από τον Ταβάρες, για τη θέση «5» οι πράσινοι έχουν κυκλώσει και τ’ όνομα του Βενσάν Πουαριέ, τον οποίο και παρακολουθούν στενά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό στην όλη υπόθεση, ωστόσο το συμπέρασμα, στο οποίο καταλήγουμε, είναι ένα. Ότι ένας από τους τρεις παραπάνω παίκτες είναι αρκετά πιθανό να φοράει του χρόνου την πράσινη φανέλα και σίγουρα μπορεί ν’ ακολουθήσει κι άλλος.

Όλα αυτά βέβαια θα τα μάθουμε το καλοκαίρι, όμως το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα από τη φετινή χρονιά και την επόμενη θα προσπαθήσει να κλέψει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι και να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News