Φασούλας: «Ο Γιαννακόπουλος έχει τρέλα με το μπάσκετ, πρέπει να τον βοηθήσουμε»

Φασούλας: «Ο Γιαννακόπουλος έχει τρέλα με το μπάσκετ, πρέπει να τον βοηθήσουμε»

Ο Παναγιώτης Φασούλης μίλησε στην εκπομπή «Πάρε Βάλε» με τον Τόλη Κοτζιά για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Παναγιώτης Φασούλας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάρε Βάλε» με τον Τόλη Κοτζιά και σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από τον γνωστό δημοσιογράφο απάντησε πως οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει τρέλα με το μπάσκετ και δίνει ό,τι μπορεί στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Μπορούν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και γενικά οι παράγοντες ν’ αλλάξουν κάτι στο ελληνικό μπάσκετ;

«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Πρέπει ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα του κι άλλοι επιχειρηματίες. Εμείς πρέπει να τους βοηθήσουμε, ώστε να μην ασχολούνται με την ελληνική διαιτησία.

Εγώ έχω ένα σχέδιο που αφαιρεί την καχυποψία από τις ομάδες. Πρέπει ν’ αλλάξουμε το πλαίσιο που λειτουργεί το μπάσκετ. Έχουμε σαν πολιτεία τη δυνατότητα να συνδέσουμε τις ανδρικές με τις γυναικείες ομάδες.

Αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε γυναικείο μπάσκετ αυτό πρέπει να γίνει. Όπως για παράδειγμα στην Ισπανία.

Αρνούμαι να είναι στον ερασιτέχνη η γυναικεία ομάδα κι όχι να παίζει στην ίδια κατηγορία. Δηλαδή στην Euroleague ο ένας και στη FIBA της Euroleague η άλλη ομάδα. Βλέπουμε στην Ισπανία ότι ακόμα και οι χορηγοί είναι οι ίδιοι και γενικότερα στη χώρα εκείνη αντιλαμβάνονται αλλιώς το μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τρέλα με το μπάσκετ, χαίρομαι γι’ αυτό και πρέπει να τον βοηθήσουμε, να είμαστε δίπλα τους. Συνεργασία θέλει το μπάσκετ γιατί θεωρώ ότι το μπάσκετ μας έχει κάνει αυτό που είμαστε σήμερα.

Πρέπει να διατηρήσουμε μεγάλο το μπάσκετ και στην κορυφή του ενδιαφέροντος του μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News