«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Νικ Καλάθης - Οι δύο πιθανοί προορισμοί»

«Έγραψε» ιστορία στο ΟΑΚΑ ο Νικ Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς οι πιθανότητες παραμονής του στη Φενέρ είναι ελάχιστες.

Μόλις 5% πιθανότητες παραμονής του Νικ Καλάθη στην Φενέρμπαχτσε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, βλέπει ο Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος σε ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα «realolimpiamilano.com», ο Έλληνας γκαρντ θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ διεκδικητής του είναι και η Αρμάνι Μιλάνο.

«Κάνει μια αξιοπρεπή σεζόν στην Κωνσταντινούπολη παρόλο που αρχικά ήταν εκτός ρόστερ. Όμως η Φενέρ ​​ψάχνει κάτι άλλο σε αυτό το ρόλο και θα φύγει.

Θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά ως δεύτερος πόιντ γκαρντ μπορεί να είναι χρήσιμος. Προσέξτε επίσης το Μιλάνο, όπου θα βρείτε τον Μίροτιτς», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News