«Ρωτάνε αν μπορεί να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Τολιόπουλος» (vid)

Ο Τόλης Κοτζιάς απάντησε στο ερώτημα του κόσμου αν ο Τολιόπουλος θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε μια ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός AKTOR.

«Ρωτάνε αν μπορεί να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Τολιόπουλος» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος:

«Ρωτάνε πολλοί για τον Τολιόπουλο -ο οποίος έχει γίνει το πρόσωπο του μπάσκετ και όχι αδικαιολόγητα- αν μπορεί να παίξει στην EuroLeague, Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό.

Πάντα το ερωτηματικό ήταν αν θα μπορέσει αυτό το μικρό κορμί να παίξει και να αντέξει στο υψηλότερο επίπεδο. Τώρα έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και τώρα γίνεται δικαιολογημένα συζήτηση αν μπορεί να παίξει στην EuroLeague», τόνισε.

«Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει ο Μάικ Τζέιμς ή ένας τέτοιος παίκτης, αλλά έναν χώρο στην EuroLeague μπορεί να βρει γιατί έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και έχει το σουτ από τα 8 μέτρα που στο σύγχρονο μπάσκετ είναι πάρα πολύ σημαντικό», ανέφερε.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News