«Ο Φουρνιέ και η ανάγκη του Παναθηναϊκού για σκόρερ αν δεν μείνει ο Ναν»

«Ο Φουρνιέ και η ανάγκη του Παναθηναϊκού για σκόρερ αν δεν μείνει ο Ναν»

Ο Χρήστος Ρομπόλης έριξε στο τραπέζι το όνομα του Εβάν Φουρνιέ σε περίπτωση που ο Κέντρικ Ναν δε μείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Ο Κέντρικ Ναν είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τους πράσινους και δεδομένα θ’ απασχολήσει πολύ η υπόθεσή του το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς κανείς δεν ξέρει αν θα μείνει στην Ελλάδα ή αν θα γυρίσει τελικά στο NBA.

Μάλιστα ο Χρήστος Ρομπόλης στην εκπομπή «Οι Μπάσχετοι» έριξε στο τραπέζι το όνομα του Εβάν Φουρνιέ σε περίπτωση που ο Αμερικανός guard δε μείνει, διότι τον θεωρεί μια καλή περίπτωση παίκτη και πάνω απ’ όλα σκόρερ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Φουρνιέ θα μπορούσε να πάει σε αυτές που θα… πλήρωναν. Δηλαδή, δεν θα μου κάνει εντύπωση η Μονακό, ας πούμε, να τον πληρώσει καλά και να τον πάρει. Έφυγε από τη Νέα Υόρκη αλλά δεν παίζει, συμβόλαιο δεν έχει μετά το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός αν δεν μείνει ο Ναν θέλει έναν παίκτη-σκόρερ γκαρντ. Ο Ολυμπιακός θέλει υποτίθεται αυτό που δεν πήρε το καλοκαίρι, να το πάρει του χρόνου. Πολλά λεφτά βέβαια θα χρειαστούν, αλλά τα αξίζει, είναι παικταράς».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News