Προετοιμασία χωρίς επτά παίκτες στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός AKTOR

Παναθηναϊκός: Πράσινη κυριαρχία με υπογραφή Αταμάν!

Επί ισπανικού εδάφους θα κάνει ο Παναθηναϊκός AKTOR τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Το «παράθυρο» για τα προκριματικά του Eurobasket 2025 κλείνει σήμερα με το τελευταίο σκέλος των αγώνων για τις εθνικές ομάδες και από την Τρίτη το ευρωπαϊκό μπάσκετ επιστρέφει σε ρυθμούς… EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στη δράση με μια απαιτητική αναμέτρηση, καθώς αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη την πρωτοπόρο Ρεάλ (29/2, 21:45), η οποία είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα στην έδρα της στη φετινή διοργάνωση (13-0).

Οι «πράσινοι» είχαν τους περισσότερους διεθνείς από τις ομάδες της EuroLeague μαζί με την Άλμπα Βερολίνου (από 8), αλλά και την απουσία του προπονητή τους, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είναι ομοσπονδιακός τεχνικός στην Τουρκία, μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου.

Οπότε δεν έχουν κάνει την παραμικρή προετοιμασία για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/2, 21:45).

Αυτή θα γίνει επί ισπανικού εδάφους, καθώς το τσάρτερ με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR και περίπου 150 φιλάθλους που θα ακολουθήσουν την ομάδα, αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (27/2, 11:00) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην πτήση δεν θα βρίσκονται φυσικά οι διεθνείς παίκτες, με εξαίρεση τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την Εθνική Ελλάδας στην Ολλανδία για λόγους ξεκούρασης.

Οι υπόλοιποι 4 Έλληνες (Αντετοκούνμπο, Καλαϊτζάκης, Μωραΐτης και Μαντζούκας), όπως και οι Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι και Ερνανγκόμεθ θα ενσωματωθούν απευθείας αύριο στην αποστολή που θα βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News