Πιθανή αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Ποια τα δεδομένα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ μεν, αλλά...

Στις 14 Μαρτίου (21:15) είναι προγραμματισμένο να γίνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα.

Όμως την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στο ποδόσφαιρο με τους ανθρώπους του μπασκετικού Ολυμπιακού να έχουν ξεκινήσει ήδη διεργασίες για να αλλάξουν την ώρα διεξαγωγής του δικού τους αγώνα.

Για να γίνει αλλαγή ώρα χρειάζεται η συμφωνία τεσσάρων πλευρών. Οι δύο ομάδες που εμπλέκονται με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάπως μικρότερη επιρροή, η Euroleague και φυσικά το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η NOVA έχει και τον πιο ισχυρό λόγο σε όλο αυτό, από αυτήν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό αν υπάρξει αλλαγή ή όχι.

Βέβαια για την Ευρωλίγκα το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έχει μεγάλη βαρύτητα και μοιάζει κάπως δύσκολο να ξεκινήσει νωρίτερα.

Αν το ποδοσφαιρικό ματς στις 14 Μαρτίου ξεκινά στις 22:00 τότε το μπασκετικό θα πρέπει να ξεκινήσει γύρω στις 20:00 και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το δεχτεί η συνδρομητική τηλεόραση και η διοργανώτρια Αρχή.

Μένει να δούμε αν τελικά θα έχουμε κάποια αλλαγή στο καλεντάρι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News