Τι κέρδισε από τον τελικό με τον Ολυμπιακό;
Στην Κρήτη, ειδικά στον τελικό ο Παναθηναϊκός, κόντεψε να χτίσει νέο κλειστό μπάσκετ δίπλα από αυτό του Ηρακλείου.
Μετρήσατε σε πόσα ελεύθερα σουτ αστόχησαν οι παίκτες του; Προσοχή στη λέξη «ελεύθερα» που πάντα αποτελεί ζητούμενο για μια ομάδα.
Να βγάζει, δηλαδή, καλά σουτ ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ευστοχήσει.
Ο Παναθηναϊκός το έκανε σε ικανοποιητικό βαθμό πριν από ένα μήνα. Τώρα και κουρασμένος δείχνει και δεν μπαίνουν τα σουτ.
Και να πούμε ότι δεν υπάρχουν στην ομάδα καλοί σουτέρ όπως τα προηγούμενα χρονιά; Οι περισσότεροι μπορούν να απειλήσουν από μακριά.
Ο τελικός λειτούργησε και ως…άσκηση ετοιμότητας για τα προσεχή παιχνίδια. Τα καλά νέα για τον Εξάστερο είναι ότι φέτος ξεχειλίζει από λύσεις και ποιότητα, αρκεί να δει τι θα κάνει ο προπονητής με Παπαπέτρου, Χουάντσο, Βιλντόζα που φινέτσα διαθέτουν, αλλά δεν έχουν ρυθμό.
Θα χρειαστεί χρόνος, δουλειά, προπονήσεις και ατελείωτες ώρες τακτικής ώστε να ενσωματωθούν όσο περισσότεροι (ακριβοπληρωμένοι) παίκτες γίνεται, δεν έδωσες τόσα λεφτά για να τους έχεις παρκαρισμένους στον πάγκο και να αγωνίζονται συνέχεια οι γνωστοί 6-7.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αρέσει στην ΑΕΚ»
- Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για να πάρει Γιάγκουσιτς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: «Ίσως ο Αλαφούζος να έχει πάρει την απόφασή του»
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)