Παναθηναϊκός: Το μέχρι τώρα ταμείο και η συνέχεια...

Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός: Οι δωδεκάδες των δύο ομάδων

Το καλοκαίρι το ρόστερ της ομάδας αποδομήθηκε και φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου από την αρχή. Μόνο Καλαϊτζάκης-Γκριγκόνις “επιβίωσαν” από τους περσινούς.

Πέντε μήνες μετά βλέπουμε ότι από τις μεταγραφές που έκανες, Χουάντσο-Βιλντόζα-Παπαπέτρου δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα, ο Σλούκας έχει σκαμπανεβάσματα, όμως όλοι τους συνοδεύονται από τον αστερίσκο πως προέρχονται από τραυματισμούς.

Που θέλουμε να καταλήξουμε… Όταν αλλάζεις το 90% του έμψυχου δυναμικού σου προφανώς κάποιοι παίκτες δεν θα σου βγουν ακόμα κι αν έχουν κοστίσει ο κούκος αηδόνι! Συμβαίνει χρόνια ολόκληρα στα ομαδικά σπορ και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ποτέ.

Περιμένουμε την κατάληξη της σεζόν, πάντως, μήπως κάποιοι από τους προαναφερθέντες προλάβουν να το “γυρίσουν”, ειδάλλως σύμφωνα με όσα διαχέονται εδώ και μήνες στα Μέσα ο σύλλογος είναι έτοιμος το καλοκαίρι να κάνει ακόμα μεγαλύτερη επένδυση φέρνοντας ακόμα πιο κλασάτους αθλητές που θα ανήκουν στην ελίτ, στο πιο πάνω ράφι, εκεί που είναι διαθέσιμος οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές της αγοράς.

Γι’αυτό λέμε ότι φέτος θα χρειαστεί γερό στομάχι και αντοχές.

Έτσι κι αλλιώς το πρόσημο μέχρι τώρα (για μια τόσο καινούρια ομάδα και με τόσους τραυματισμούς να την ταλαιπωρούν) είναι κάτι παραπάνω από θετικό.

Γι αυτό το λόγο δεν αντέχεται η μιζέρια των πανηγυρτζήδων για ένα οργανισμό που με το νέο ΟΑΚΑ, με τα μεγάλα κόστη παικτών και προπονητή, δείχνει ότι θέλει να δημιουργήσει κάτι πολύ μεγάλο προσεχώς.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News