Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Τολιόπουλο

Τολιόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, καλή επιτυχία στον τελικό»

Ο Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή «Πάρε Βάλε» σχολίασε το μέλλον του Βασίλη Τολιόπουλου.

Ο Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή «Πάρε Βάλε» σχολίασε το μέλλον του Βασίλη Τολιόπουλου.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσςις με τη φανέλα του Άρη κι όπως είναι λογικό συνδέεται με Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή «Πάρε Βάλε» έθεσε τη δική του άποψη για το θέμα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Του χρόνου ο Τολιόπουλος έχει αρκετά σοβαρή πιθανότητα να μείνει στον Άρη γιατί του αρέσει όλη η ιστορία εκεί, το ότι παίζει πολύ, το ότι τον αγαπάει ο κόσμος, το ότι είναι σε ένα πολύ μεγάλο σωματείο όπως είναι ο Άρης, με πάρα πολύ κόσμο.

Υπάρχει μια φιλολογία για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δεν είναι εύκολο να παίξει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γιατί ο Τολιόπουλος είναι ένας παίκτης που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, είναι 28 ετών, αλλά για να παίξει αυτό που θέλει, θέλει χρόνο, και Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν δίνουν πολύ χρόνο. Θα έχει κάποιες προτάσεις ή κάποιο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News