Δυσαρέσκεια Αταμάν: «Το σύστημα χρειάζεται αναθεώρηση»
Ο Εργκίν Αταμάν είναι δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει στους επερχόμενους αγώνες της εθνικής Τουρκίας ορισμένους διεθνείς.
Ο Εργκίν Αταμάν είναι αρκετά δυσαρεστημένος με το σύστημα διεξαγωγής που επικρατεί στις εθνικές ομάδες, καθώς δεν μπορεί στα επερχόμενα παιχνίδια να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που αγωνίζονται στο NBA.
Συγκεκριμένα αυτοί είναι οι Τσέντι Οσμάν, Αλπερέν Σενγκούν και Ομέρ Γιουρτσεβέν, ενώ ο Φουρκάν Κορκμάζ είναι ελεύθερος κι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Πάντως ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της εθνικής Τουρκίας, σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πρέπει ν’ αλλάξει άμεσα το σύστημα διεξαγωγής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δυστυχώς, οι παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ δεν μπορούν να μας βοηθήσουν. Το σύστημα χρειάζεται αναθεώρηση, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους πέντε καλύτερους παίκτες μας, οι οποίοι είναι στο ΝΒΑ.
Ενώ το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ είναι τόσο επιτυχημένα, όλοι ρωτούν γιατί το μπάσκετ δεν είναι. Στα δύο πρώτα αθλήματα οι καλοί αθλητές παίζουν στην Ευρώπη και μπορούν να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα, στο μπάσκετ δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί είναι στο ΝΒΑ. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στη σταθερότητα και δημιουργεί προβλήματα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News