Σοκάρει η εικόνα ΝΒΑer που ακούστηκε για Παναθηναϊκό

Παρασκήνιο: Πώς χάλασε του Πασκάλ

Σοκ προκαλεί η εικόνα του Έρικ Πασκάλ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ η μεταγραφή του.

Ο Έρικ Πασκάλ πριν από μερικά χρόνια αγωνιζόταν στο NBA έχοντας μια εξαιρετική παρουσία και δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο με άνεση και να κάνει πολύ συγκεκριμένες και κομβικές δουλειές.

Ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων η καριέρα του συγκεκριμένου παίκτη δεν εξελίχθηκε όπως θα την περίμεναν όλοι και γενικότερα από τη στιγμή που ξεκίνησε η αγωνιστική του πτώση δε σταμάτησε ποτέ.

Πλέον κυκλοφορεί ένα βίντεο στα social media, το οποίο δείχνει τον Αμερικανό πρώην NBAer να έχει πάρει αρκετό βάρος και να μη θυμίζει σε τίποτα ούτε τον παίκτη που μάθαμε στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά ούτε γενικότερα και μπασκετμπολίστα.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του, αλλά τελικά η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν υλοποιήθηκε ποτέ γιατί ο Πασκάλ βρήκε, τότε, ομάδα στο NBA.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News