Παναθηναϊκός: Χάθηκε ένας τίτλος, ο λιγότερο σημαντικός...
Τρίτο σερί κύπελλο χαμένο από δαύτους είναι αξιομνημόνευτο ρεκόρ, δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του αθλήματος. Φαινόταν το κακό να έρχεται.
Τους κέρδισες δύο φορές στο πρωτάθλημα, για ένα σουτ κι ένα χαμένο ριμπάουντ δεν τους λύγισες και στην Ευρωλίγκα, δεν είναι μικρό πράγμα αυτό για κλαμπ που είναι μαζί λίγους μήνες, έναντι των λιμανίσιων που προπονούνται μαζί χρόνια.
Η ομάδα είχε δείξει σημάδια κόπωσης το προηγούμενο διάστημα, Σλούκας και Βιλντόζα δεν έχουν ρυθμό, δυσκολεύτηκες τόσο απέναντι στην ΑΕΚ, όσο και κόντρα στον Αρη, η ήττα από τον οποίο στο ΟΑΚΑ άνοιξε πληγές.
Η ομάδα περνά μια μικρή κάμψη γενικώς, ο Ολυμπιακός σε έπαιξε άμυνα στο όριο του φάουλ για να μην πάει το σκορ ψηλά (κατάσταση που βολεύει εσένα) και από την στιγμή που τα mind games του έπιασαν και τα λάθη του Παναθηναϊκού διαδέχονταν το ένα το άλλο κέρδισε εύκολα.
Ήταν φανερό ότι αν δεν έκαναν μεγάλο ματς οι παγκίτες θα το έχανες το κύπελλο. Χάθηκε ο λιγότερο σημαντικός τίτλος από τους τρεις.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Ταϊρίκ Τζόουνς - Ο λόγος
- Η απόφαση Γιαννακόπουλου για το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Νίκη στη Βαρκελώνη, ήττα της Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό
- «Όχι για μανάδες» - Η φοβερή κίνηση του Τεττέη στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
- «Σε αυτή τη διοργάνωση θα παίξει ο Παναθηναϊκός - Το γκρουπ δυναμικότητας»