Αντετοκούνμπο: «Ξέρουμε πώς να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Παναθηναϊκός: Ακατέργαστο διαμάντι ο Αντετοκούνμπο!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντετοκούνμπο στο sportal:

Για τον ημιτελικό με Άρη:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πολύ physical, όπως είδαν όλοι. Γίνανε πολλά σφυρίγματα, αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη και ετοιμαζόμαστε για τον τελικό»

Για την απουσία του Λεσόρ:

«Πραγματικά ήμασταν έτοιμοι. Ξέραμε ότι θα γίνουν πολλά πράγματα, θα σφυρίζονταν πολλές τεχνικές ποινές και ήμασταν έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό και την ήττα στο Super Cup:

Δεν θα έλεγα πως υπάρχει στο μυαλό μας. Αυτή η ήττα ήρθε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε και 2 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό τα οποία έχουμε κερδίσει και νομίζω πως ξέρουμε πώς να τους κερδίσουμε. Αυτό θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι της Κυριακής»

Για τον ρόλο του στο παρκέ:

«Νιώθω πολύ άνετα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου αμυντικά και επιθετικά και μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι».

Για την συνεργασία του με τον Κέντρικ Ναν:

«Είναι πιο εύκολο γιατί όλη η άμυνα είναι συγκεντρωμένη πάνω σε αυτόν και παίρνεις ανοιχτές φάσεις, όπως έγινε και στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Άρη που μου έδωσε δύο ανοιχτά alley-oop και σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα να ανοίξει τους χώρους».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News