Στον τελικό θα σου... βάλω μυαλό! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ (18/02, 19:00).

Παναθηναϊκός-Άρης 76-65: Η κριτική των παικτών του Εξάστερου

Για 11η φορά στην ιστορία του θεσμού, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνονται σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ. Οι «πράσινοι» έχουν σηκώσει την κούπα στους 7/10 περασμένους τελικούς και θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν σοβαρή, έδειξε ατσάλινα νεύρα στην ανοχή και τις διαιτητικές αποφάσεις και πέρασε το εμπόδιο του Άρη, επικρατώντας στον ημιτελικό με 76-65. Κορυφαίος ο Κέντρικ Ναν που σημείωσε 20 πόντους.

Το ροτέισον από τον Τούρκο κόουτς στα τελευταία λεπτά του αγώνα έδωσε πολύτιμες ανάσες σε παίκτες που έχουν… τραβήξει κουπί τη σεζόν αυτή. Άπαντες έτοιμοι ενόψει του μεγάλου τελικού κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο και η πρώτη κούπα της σεζόν είναι προ των πυλών…

Ο τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport5 HD και ΣΚΑΪ.

Μπαλτσερόφσκι η επιλογή Αταμάν για Ολυμπιακό

«Ο Βιλντόζα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Έχει και πάλι πρόβλημα στο γόνατο και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα έπαιζε σήμερα αλλά αύριο θα δούμε. Ο Μπαλτσερόφσι έπαιξε καλά σήμερα και σκέφτομαι αν περάσει ο Ολυμπιακός, λόγω Φαλ, η επιλογή μου να είναι ο Μπαλτσερόφκσι.

Αλλά αυτό θα το δούμε αύριο (σσ σήμερα) και ανάλογα με την περίπτωση του Βιλντόζα. Αλλά πολύ πιθανό να είναι ο Μπαλτσερόφκσι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr