Τζέιμς: «Το επόμενο συμβόλαιό μου μάλλον θα είναι και το τελευταίο»

Παραμένει εκτός ο Τζέιμς λόγω... Παναθηναϊκού!

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε δηλώσεις πριν την κλήρωση του Final Eight του Κυπέλλου Γαλλίας (28/2) και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι το επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει, πιθανότατα, θα είναι και το τελευταίο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς:

«Όσο και αν αγαπώ το μπάσκετ, μερικές φορές κουράζομαι να είμαι μπασκετμπολίστας, αν αυτό έχει νόημα. Με λίγα λόγια, το επόμενο συμβόλαιό μου μάλλον θα είναι και το τελευταίο. Θα είναι στο τέλος της καριέρας μου».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μονακό, ο Τζέιμς τόνισε:

«Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί, αλλά είναι μια μεγάλη σεζόν, ζούμε στην ίδια πόλη και οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν πώς να με προσεγγίσουν»

Ερωτηθείς για τις φιλοδοξίες του στο Κύπελλο Γαλλίας που αναμένεται να κάνει τζάμπολ στις 16 Μαρτίου, ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε:

«Ένας συμπαίκτης με ρώτησε στα αποδυτήρια τι σημαίνει αυτό το τρόπαιο για μένα, αν το παίρνω στα σοβαρά.

Του είπα ότι δεν με ξέρει αρκετά για να με ρωτήσει κάτι τέτοιο. Είμαι μανιακός, θέλω να κατακτήσω τα πάντα.

Μισώ το να χάνω χρόνο. Δεν ήρθα εδώ για να δω φίλους ή συγγενείς, ούτε ήρθα εδώ για να χάσω. Ήρθα για να παίξω μπάσκετ και να κερδίσω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News