Παναθηναϊκός-Άρης κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (17/02)

Αταμάν: « Πάμε να κερδίσουμε το Κύπελλο - Πρώτος στόχος η Ευρωλίγκα, δεύτερος το πρωτάθλημα»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (17/02, 18.00).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (17/02, 18.00). Οι «πράσινοι» έκαμψαν πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ την αντίσταση της ΑΕΚ στα προημιτελικά (79-72) και πλέον απέχουν ένα βήμα από τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Φυσικά, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο το πρόσφατο διπλό των «κίτρινων» στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα δεν επιτρέπει χαλαρότητα.

Οι Θεσσαλονικείς θα μπουν στο παρκέ με τρομερή αυτοπεποίθηση, έπειτα από την τρομερή ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ματς της Πέμπτης (76-74). O απόλυτος ηγέτης των «κίτρινων» στην ολική αυτή επαναφορά ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο 27χρονος γκαρντ έδωσε μια ασύλληπτη παράσταση με 24 πόντους και 5/10 τρίποντα, πολλά από τα οποία ήρθαν στην τέταρτη περίοδο, όταν ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να έχει πάρει τεράστιο προβάδισμα για τη νίκη.

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote Sport 1HD & ΣΚΑΪ.

Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ»

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ Betsson, ενώ σημείωσε πως η ομάδα του πήρε πολύ λίγους πόντους από τον πάγκο. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Τούρκος προπονητής.

«Το πρόβλημα ήταν ο πάγκος μας, πήραμε μόνο 4-5 πόντους. Κάθε φορά που κάναμε ροτέισον, χάναμε την ισορροπία μας. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ. Το μόνο καλό ήταν πως κερδίσαμε και πάμε στον ημιτελικό. Το σημαντικό είναι η νίκη, αλλά όταν δουλεύεις πέντε μήνες σε μια ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και είναι ψηλά στην Ευρωλίγκα, περιμένεις να παίξεις και πιο καλά. διεκδικώντας θέση στο Final 4.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη, το γήπεδο είναι ωραίο. Είδαμε ότι ήταν γεμάτο με φίλους και των δύο ομάδων, συνήθως στην Ευρώπη δεν υπάρχει κόσμος από τις δύο ομάδες στα προημιτελικά και ελπίζουμε να υπάρχει η ίδια εικόνα και στα ημιτελικά».

Έχασε την πρώτη του βολή ο Κέντρικ Ναν

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR με την ΑΕΚ Betsson BC, ο Κέντρικ Ναν κατόρθωσε να χάσει την πρώτη του βολή στην Ελλάδα μετά από 67 εύστοχες προσπάθειες! Το ματς ξεκίνησε από νωρίς με μια… έκπληξη! Και αυτό γιατί στο πρώτο ενάμισι λεπτό οι «πράσινοι» κέρδισαν δυο βολές με τον Κέντρικ Ναν να πηγαίνει στη γραμμή της φιλανθρωπίας!

Ο Αμερικανός γκαρντ, με χέρι… αλφάδι ευστόχησε στην πρώτη, όμως στη δεύτερη αστόχησε! Η συγκεκριμένη βολή είναι η πρώτη που δεν στέλνει στο καλάθι 28χρονος παίκτης του «τριφυλλιού» καθώς από τον Οκτώβριο που ήρθε στη χώρα μας για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, μετρούσε ένα εντυπωσιακό σερί 67 εύστοχων σε ισάριθμες προσπάθειες!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News