Νίκη και μετά... κούπα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 79-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στον ημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας (17/02, 18:00).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στον ημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας (17/02, 18:00). Οι Θεσσαλονικείς είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν από την κούπα για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, που εφόσον περάσει στον τελικό δεν θα έχει… αντίπαλο! Οι «πράσινοι» στα προημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο της ΑΕΚ (79-72), χωρίς να παίξουν καλό μπάσκετ.

Κορυφαίος των νικητών με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ double-double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Ματίας Λεσόρ. 13 πόντους και 6 ασίστ μέτρησε ο Τζέριαν Γκραντ, 12 πόντους ο Κέντρικ Ναν και 11 πόντους με 6 ριμπάουντ ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport1 HD.

Μήτογλου: «Να μας γίνει μάθημα αυτή η εμφάνιση»

Ο Ντίνος Μήτογλου συνεχάρη την ΑΕΚ Betsson για την εμφάνισή της και τόνισε πως αυτό το ματς μπορεί να αποτελέσει μάθημα για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ.

«Ξέραμε ότι ΑΕΚ θα αντιδράσει και ότι θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με του πρωταθλήματος. Μπράβο στην ΑΕΚ για την αντίδρασή της, εμείς δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Είδαμε σε 3 λεπτά η ΑΕΚ μας έφτασε στον πόντο. Είναι ένα δίδαγμα για εμάς, δεν πρέπει να χαλαρώνεις σε τέτοια νοκ άουτ παιχνίδια και ήταν ένα μάθημα. Μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια ματς, πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι την επόμενη φορά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News