Σλούκας: «Πέταξε» με την αποστολή - Τα δεδομένα με την συμμετοχή του
Ο Κώστας Σλούκας ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο της Κρήτης για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο προκειμένου να δώσει το παρών στο Final 8 που θα λάβει χώρα από τις 15 έως και τις 18 Φεβρουαρίου.
Από εκεί και πέρα μαζί με την αποστολή του Τριφυλλιού αναχώρησε κι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος τελευταία φορά αγωνίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας guard ταλαιπωρείται από θλάση.
Τέλος, όσον αφορά τη συμμετοχή του ο Εργκίν Αταμάν θ’ αποφασίσει μέσα στο επόμενο διάστημα αν μπορεί να προσφέρει κόντρα στην ΑΕΚ ή αν πρέπει να περιμένει μέχρι τον ημιτελικό ή τον τελικό σε περίπτωση που φυσικά προκριθούν οι πράσινοι.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο χορηγός που απέσυρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη φανέλα και ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Έτσι θα είναι τα «παλατάκια» του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή έκπληξη με Ολυμπιακό λόγω της απουσίας του Γκαρσία
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για Γιούμπανκς - Τι περιμένουν οι «πράσινοι»
- «Μας προσέγγισε ο Παναθηναϊκός αλλά δεν έγινε το deal»